اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

خبر شماره ۸۳۷۱

الفبای رستورانی:کرونا و لزوم رعایت بهداشت در رستوران

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ , بازدید: ۳۳۴۱
چند وقت است که فراگیر شدن ویروس کرونا زندگی افراد را از شرایط عادی خارج کرده و تبدیل به یک معضل برای همه جوامع شده.بدون شک تاثیر این ویروس بر روی تمامی کسب و کارها بی سابقه بوده، که رستوران ها نیز از این تاثیر بی نصیب نمانده اند.

الفبای رستورانی : چند وقت است که فراگیر شدن ویروس کرونا زندگی افراد را از شرایط عادی خارج کرده و تبدیل به یک معضل برای همه جوامع شده.بدون شک تاثیر این ویروس بر روی تمامی کسب و کارها بی سابقه بوده، که رستوران ها نیز از این تاثیر بی نصیب نمانده اند.

 

رستوران ها ، فست فودها و کافه ها ضربه بسیار زیادی را از شرایط کنونی متحمل شده اند به طوری که آینده بسیاری از آنها با مشکلات جدی روبرو شده است. با توجه به شرایط حال حاضر و تمایل مردم به در خانه ماندن ، اهمیت غذاهای بیرون بر و لزوم رعایت استانداردها نقش پر رنگ تری نسبت به قبل پیدا کرده است.

 

در این مطلب میخواهیم اشاره به رعایت بهداشت در محیط رستورانها داشته باشیم:

 

همانطور که میدانید رعایت اصول بهداشتی همیشه اهمیت بسیار زیادی در رستوران ها داشته ولی این موضوع با توجه به بالاتر رفتن سطح حساسیت ها در این شرایط بیشتر نمود پیدا کرده است.

مسئله بهداشت در رستوران ها دارای سه بعد بهداشت فردی، بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی می باشد.

 

  • بهداشت فردی

رعایت امور بهداشت فردی هر یک از کارکنان رستوران از اهمیت زیادی برخوردار است که صاحبان رستوران باید کنترل بسیار جدی روی این مسئله داشته باشند. این کنترل ها دیگر نه بصورت روزانه بلکه باید به صورت لحظه ای صورت گیرد تا رعایت نکات بهداشتی در بالاترین حد ممکن انجام شود. از شستن مرتب دست ها با آب و صابون گرفته تا تمیزی لباسها و استفاده از روپوش و کلاه و دستکش باید به صورت منظم کنترل شود.

 

 

  • بهداشت محیط

حفظ بهداشت و ضدعفونی کردن محیط رستوران چه در سالن غذاخوری یا در آشپزخانه از مواردی است که شاید قبلا کمتر مورد توجه قرار میگرفت ولی در شرایط کنونی لازم است که بسیار زیاد به آن رسیدگی شود.

در سالن ضد عفونی کردن میز و صندلی ها،کف رستوران، درهای ورودی و تمامی فضاهایی که با افراد در تماس است باید همیشه ضد عفونی و نظافت شود.

 

 

ضدعفونی و نظافت کردن محل انبار مواد غذایی ، سردخانه، تجهیزات و وسایل آشپزخانه رستوران باید جزو دستورالعملهای مهم روزانه یک رستوران قرار بگیرد و همیشه باید از تمیز بودن وسایل داخل آشپزخانه اطمینان حاصل کرد.

 

  • بهداشت مواد غذایی

بهداشت مواد غذایی مسئله ی دیگری است که همیشه مورد تاکید وزارت بهداشت و صنفت رستوران داران بوده است. با توجه به شرایط کسب و کار رستوران ها کنترل این مسئله امر بسیار مهمی میباشد تا مواد غذایی همیشه تازه و با کیفیت تهیه شود و بهداشت از لحظه ی خرید تا انتقال به رستوران و استفاده از آنها رعایت شود.

 

 

همانطور که ملاحظه کردید زنجیره ای از موارد مختلف باعث تامین بهداشت و ایمنی محیط رستوران ها می شود که باعث حفظ بقا و کمک به خروج از بحران پیش آمده می شود.

 

لذا همه افراد فعال در صنف رستوران، فست فود و کافه باید دست در دست هم دهیم تا با هوشمندی و رعایت نکات استاندارد از این بحران خارج شده و به روزهای اوج صنعت رستوران بازگردیم.

http://alefbarest.com/n/7561-%d9%84%d8%b2%d9%88%d9%85-%d8%b1%d8%b9%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%a8%d9%87%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d8%b1%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%86/

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016